Alweer april (vervolg)
Door: Gerald
Blijf op de hoogte en volg Gerald
14 April 2006 | Nederland, Amsterdam
Zo, das dat. Verder met mn wat van de avonturen dan maar. Ik wordt nogal regelmatig gevraagd naar al mijn ‘wilde chica-verhalen’. Even een update dan maar? Momenteel is er eigenlijk maar 1 chica waar al mijn aandacht naar uitgaat en dat is Anita (zie foto’s). Ze is een van mij dushi collega’s uit het ziekenhuis. Enige nadeeltje is dat ze 30 april weer naar NL vliegt. Meer ga ik natuurlijk niet vertellen, want dat gaat jullie geen f*** aan. Er zijn veel mensen die de laatste tijd afscheid nemen, het trimester is natuurlijk net afgelopen en voor 1/3e van de co’s hier betekent dat einde oefening. Oftewel allemaal weer terug naar ‘Makambaland’ om daar weer verder te gaan. Natuurlijk komen daarvoor in de plaats weer nieuwe mensen, ben benieuwd…..
Andere dingen. Zoals ook beneden op de foto’s te zien is ben ik wezen mountainbiken (met Anina, Anita, Fleur en Jetteke. Was erg leuk tot dat in ‘de middel of nower’ ineens mn band lek was. De vrouw bij wie we de fietsen gehuurd hadden, had bij het begin nog wel zo enthousiast gemeld dat het zgn ‘slijmbanden’ waren, die, als ze lek zijn zichzelf plakken als je de band oppompt. Niet dus. Dat betekende dus een stukje lopen (hardlopen welteverstaan). Totdat we een zeer vriendelijke Antilliaanse quad-gids tegenkwamen. Met fiets op een rek van 3 buizen een tyfuseind rijden op een onverharde weg met heel veel kuilen (en ja, das inderdaad wat anders dan zadelpijn wat je dan voelt). Zoals je wel kunt zien aan de foto had hij er meer zin in dan ik (en terecht). Het dichtstbijzijnde strand was ong 10-15 min rijden (inclusief kuilen, waar hij volgens mij expres volgas doorheen ging). Daar lekker ff liggen chillen (op de Antillen (is dat nummer ook bij jullie op de radio)). Aangezien we dus een fiets minder hadden, heb ik de dames vooruit gestuurd, terwijl ik lekker op het strand lag te slapen, om de auto te gaan halen. Anderhalf uur later komen ze aan, vergeven van zadel/spierpijn (het laatste stuk was blijkbaar vies tegen de wind in) om mij op te halen.
Verder is ook mijn kapsel voor het eerst hier op dit eiland een beetje bijgewerkt. Knieperd als ik ben, heb daar mijn lieftallige huisgenoot Anina voor gecharterd en geef toe het resultaat mag er zijn (zie foto’s voor en na). Zie ik er tenminste weer enigszins verzorgd uit, voor zover mogelijk natuurlijk.
Echt spannende avonturen heb ik verder niet echt te melden, geloof ik, ben afgelopen weekend met Anita naar het Christoffelpark geweest. Een route door een park met aan beide zijden van de weg heeeeel veel cactussen en andere planten, zodat er verder niet zo heel veel te zien valt, op een paar uitkijkplekken na. Dus moesten we ons zelf maar een beetje vermaken (zie foto).
Nu geloof ik het voorlopig wel weer, jullie bijgepraat, ik uitgetikt, tijd om naar het strand te gaan!!
Gerald
14 April 2006 - 21:24
Angela:
Heeeee Geer!!!
Leuk man!! Eindelijk weer eens een update!! Hahah!! De foto's zien er super uit! Relaxed hoor! En beter dat je 2e gedeelte ook wat relaxter is!
En zo zo.. Anita!! Waarom wordt ik nergens van op de hoogte gehouden?? Heb zelfs KJ er niet over gehoord!!
Vandaag zijn de tennislessen weer begonnnen! En direct maar een vergadering van de JC erachter aangedaan.. Erg gezellig was het weer!! Hhhaa! Hopen dat je binnenkort weer een x helpt met een toffe activiteit te organiseren! LEUK!!
Nou, geniet er nog maar ff van en succes met de dingen die nog gaan komen!!
Kussss Angela (je TV) -
14 April 2006 - 21:25
Angela:
Oh nee..ik was je AV Excuus!! ;-) -
17 April 2006 - 03:06
Chris:
Mooi cupje D! Sorry, kon het niet laten. Naast achterlopen op studie loop ik ook geestelijk een beetje achter... Hou je vrienden nog s op de hoogte, wil je?
Gegroet, Chris -
18 April 2006 - 17:29
Ineke:
hoihoi, je kent mij niet maar ik ben de zus van anita, zij wilde me even foto's showen! pas je goed op mn zussie!! groetjes!! -
22 April 2006 - 13:20
Willeke:
Eindelijk alle ins en outs gelezen. Geweldig dat je naar de states mag! Nu maar hopen dat je niet op familie gescreend wordt.......
groetjes Willeke
Gerald:
Nee, is mijn lieve tante Willeke -
30 April 2006 - 21:20
Cunyo:
Anita, mmm ziet er leuk uit, daar natuurlijk de uitgelezen omstandigheden om het nog even zeer gezellig te hebben samen. Jammer dat ze alweer weggaat. Hier weinig nieuws, net koninginnedag in Ommen gehad, was wel gezellig maar veel regen. zul jij minder last van hebben (nog ff een weer-clichee dr in gooien). Mzzls en spreek je later.