Welcome again!
Door: Gerald
Blijf op de hoogte en volg Gerald
24 September 2007 | Zuid-Afrika, Johannesburg
A warm welcome back to your favorite website of all times! Eindelijk is het weer zover: "Gerald has left the country".
Na een prachtig, ronduit ontroerend tafereeltje op Schiphol zette deze jongen rennend voet aan boord van een Airbus A390, die hem naar Zurich bracht. Aldaar werd een stunning 12!!! uur doorgebracht met pinball, spider solitaire, De Naam van de Roos, slapen met je hoofd op een deskje en thank god for: STARBUCKS!
Gelukkig kon het grootste gedeelte van de vlucht naar Joburg slapend doorgebracht worden, waardoor ik alhier in redelijke toestand arriveerde. Pick-up door de hostel was prima geregeld, waardoor ik vandaag een beetje heb doorgebracht met het doen van boodschappen, het aanschaffen van een SIM kaart (ik ben bereikbaar op 0027 (0)726059182) en chillen in de paradijselijke tuin. Morgen vervolgt de weg zich naar Pretoria, waar ik mn begeleider ga ontmoeten.
Oftewel: op naar een geniale 4,5 mnd Zuid-afrika en ik houd jullie op de hoogte. En voor nu: lang leve pasta!
Gerald
24 September 2007 - 17:18
Marloes:
Hey
Fijn dat je goed bent aangekomen. Lekker genieten en ik houd je site in de gaten!
x Marloes -
24 September 2007 - 19:00
Youssef:
Hoi Gerald ik vind het jammer dat ik je
niet uit kon zwaaien want ik zal je een
hele tijd niet meer zien. Als je terug komt kunnen we dan afspreken om iets te
gaan doen als je dit leest mail dat dan
ff naar dit emailadres:
youssefmahmoudi@hotmail.com